Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Het hoogteportaal (ingetekend) op de Rotterdamseweg in Krimpen aan den IJssel.
• Het hoogteportaal (ingetekend) op de Rotterdamseweg in Krimpen aan den IJssel. (Foto: Gemeente Krimpen aan den IJssel)

Hoogteportaal op Rotterdamseweg in Krimpen

  •   296 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Op de Rotterdamseweg in Krimpen aan den IJssel komt ter hoogte van de Weteringsingel/Koningin Wilhelminaplein een hoogteportaal. Het portaal moet overlast van vrachtverkeer voorkomen.

Voor vrachtverkeer is het verboden om via de afrit van de Algerabrug (Koningin Wilhelminaplein) over de Rotterdamseweg naar de Noorderstraat te rijden. Dit verbod wordt echter massaal genegeerd. Bewoners van - met name - de Noorderstraat ervaren veel overlast van voorbijrijdende vrachtwagens. Door het plaatsen van het hoogteportaal is het voor vrachtverkeer niet meer mogelijk om via de Rotterdamseweg naar de Noorderstraat te rijden. Hulpdiensten kunnen wel gebruik blijven maken van deze route.

Het plaatsen van het hoogteportaal gebeurt op 13 december, tussen 09.00 en 15.00 uur. De Rotterdamseweg wordt niet afgesloten voor verkeer. Wel staan er verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden.

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }