Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
advertorial

Isoleerwel maakt woningen toekomstproof

  •   72 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Sla de kranten en het internet er maar op na: het isoleren van woningen is een 'hot item'. 

"Dat heeft alles te maken met het Klimaatakkoord", weet Wim Vossestein, directeur van het in Krimpen aan den IJssel gevestigde Isoleerwel. "Het akkoord schrijft voor dat in elk huis in Nederland isolatiemaatregelen moeten worden toegepast."

Bij Isoleerwel merken ze dagelijks de impact van het Klimaatakkoord. "Het aantal isolatie- aanvragen en -opdrachten is spectaculair gestegen", weet Vossestein. "Voor ons een goede ontwikkeling. Voor het milieu ook uiteraard, want een goed geïsoleerde woning is veel duurzamer dan een pand waar niets aan gedaan is. Bovendien is isoleren vanwege de relatief korte terugverdientijd gunstig voor de portemonnee en de comfortbeleving in huis. Ook prettig: er is sinds kort een gunstige subsidieregeling vanuit de overheid van kracht."

Toekomstproof
Mensen die contact opnemen met Isoleerwel krijgen één van de vakkundige medewerkers op bezoek om de situatie ter plekke te inspecteren.

"We kijken welke maatregelen genomen moeten worden om de woning 'toekomstproof' te maken", vertelt Vossestein. "Vervolgens brengen we een advies en een offerte uit. Soms willen mensen dat we een totale isolatie doen, soms ook wordt gekozen voor een deelaanpak: bijvoorbeeld eerst de vloeren, dan de spouwen en later het dak. Als de klant en wij het eens zijn, gaan we op korte termijn aan de slag. Het gehele traject van eerste gesprek tot en met realisering en nazorg voeren we in eigen beheer uit. En daarna zien we de klant in principe niet meer, want onze isolatie gaat een huizenleven lang mee. Het enige wat je nog hoopt is dat ze aan vrienden en familie doorvertellen hoe tevreden ze over Isoleerwel zijn!"

Isoleerwel is te vinden aan de Griendstraat 13 te Krimpen aan den IJssel. Meer informatie: 0180-853920 en http://www.isoleerwel.nl    

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }