Afbeelding
ingezonden mededeling

De leukste outfittrends voor het najaar

Algemeen 210 keer gelezen

De dagen worden korter, de nachten worden langer: het najaar is nu zonder twijfel aangebroken. Dat betekent natuurlijk dat de zomerse kleding aan de kant geschoven kan worden, en plaats kan maken voor de leukste outfits voor het najaar. Om die kledingkast snel weer te vullen met toffe setjes, hebben we de leukste outfit trends van het najaar voor je op een rijtje gezet!

1. Stoere laarzen

Wanneer is er een beter moment om de mooiste laarzen te kopen dan in het najaar? Niet alleen houden ze je voeten en benen lekker warm en droog, ze zien er ook nog eens super tof uit onder iedere outfit. Zorg dat je laarzen van goede kwaliteit aanschaft, zodat je voetjes lekker warm en droog blijven in het koude, natte weer!

2. Oversized schouders

Je hebt de mooiste laarzen dames gescoord, en moet de outfit natuurlijk wel helemaal af kunnen maken. Dat doe je dit najaar met de geweldige statement schouders. Een trend die rechtstreeks uit de jaren '80 lijkt te komen en er ongelooflijk stoer uit ziet. Schoudervullingen en pofmouwen komen dit jaar steeds vaker terug in de winkels.

3. Neo-bourgeois

Heb je geen flauw idee waar je aan moet denken wanneer je de term neo-bourgeois hoort? Denk dan aan strikkragen, kniehoge laarzen, lange rokken, hooggesloten blouses en leuke hoedjes. De outfit die je zou dragen tijdens een weekendje Parijs! En natuurlijk is de neo-bourgeois stijl perfect te combineren met die oversized schouders en pofmouwtjes. Lekker classy en comfortabel de winter in; heerlijk!

4. Cowgirls

Naast de chique, classy look komt ook de cowboy look weer helemaal terug dit najaar. Je ziet dan ook steeds meer stoffen als suède in de winkels, en combineert deze met grote riemen, stoere hoeden en leuke laarzen. Wat minder classy, maar wel ontzettend stoer!

5. Leer

In de stijl van de cowgirls zie je niet alleen stoffen als suède in de winkels, maar zie je ook (nep)lederen producten steeds vaker terug komen. Nu hoef je jezelf niet helemaal in het leer te hijsen om met de mode mee te gaan, maar lederen accessoires en accenten zijn zeker van harte welkom! Combineer die kniehoge laarzen en pofmouwtjes bijvoorbeeld eens met een (nep) leren rok of schiet eens een mooie leren jurk aan.

6. Dierenprint

Inmiddels al jaren terug in het modebeeld en ook dit najaar weer hartstikke populair zijn de dieren printen; en dan vooral de luipaard print. Van rokken en jurken tot jassen en tassen: bijna alles is in een toffe luipaard print te verkrijgen. Gelukkig kun je ook deze trend zonder problemen combineren met de classy neo-bourgeois look, de leren rok, de mooie laarzen én de oversized schouders!

7. Party-chique

Daarnaast hoef je dit najaar ook niet tot de feestdagen te wachten om een mooie, glimmende outfit aan te doen. De glimmende party outfits zijn dit najaar namelijk onderdeel van de normale, dagelijkse garderobe. Nu hoef je niet iedere dag in een glitterjurk op het werk tevoorschijn te komen, maar kun je de party-chique look wel leuk combineren met die die leren laarzen, die cowboy riem en natuurlijk die geweldige pofmouwtjes.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden