Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Jan Benjamins van Benjamins Tuinen uit Bergambacht.
• Jan Benjamins van Benjamins Tuinen uit Bergambacht.
zakelijk

Een tuinontwerp waar je blij van wordt

  •   keer gelezen

BERGAMBACHT • Benjamins Tuinen uit Bergambacht is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Eigenaar Jan Benjamins geniet van elke klus. "Mijn doel is mensen tevreden maken met een mooie tuin."


In overleg met de klant legt Jan de wensen van de klant vast in een schets. "Uiteraard geef ik dan ook professioneel advies. Over de indeling, de beplanting en de materialen. Het uiteindelijke tuinontwerp maak ik aan mijn bureau op kantoor."

Tijdens een tweede gesprek neemt hij alles nog eens door met de klant. Als het ontwerp en de offerte zijn goedgekeurd, kan de daadwerkelijke aanleg beginnen. Jan doet dat altijd zelf. "Ik vind persoonlijk contact en duidelijke communicatie erg belangrijk en daarom werk ik met korte lijntjes. Ook tijdens de uitvoering. Als het mogelijk is, loop ik dagelijks met de klant een rondje door de tuin."

Veel van die klanten komen bij Benjamins Tuinen via mond-tot-mondreclame. "Eigenlijk is het vanaf het begin goed gegaan", blikt Jan terug. "Als je ergens een mooie tuin aanlegt, zien mensen dat. Zo komt er vanzelf nieuw werk binnen."

Stadstuin
Benjamins Tuinen is actief in heel de Krimpenerwaard, maar ook daarbuiten. "Laatst hebben we een stadstuin in Rotterdam mogen aanleggen. Een hele uitdagende klus, want alle materialen moesten met een kraan over de woning in de tuin worden gehesen. Dat is allemaal prima verlopen."

Een tuin vol tegels is volgens Jan niet iets van deze tijd. "We zien dat mensen meer neigen naar een groene tuin dan alleen bestrating. Wij helpen graag met het ontwerpen en realiseren van iemands droomtuin." De aanleg van een tuin vindt Jan nog altijd het leukst. "Je breekt iets af en maakt er wat moois van. Dat is zó leuk om te doen." 

Benjamins Tuinen
Schoolstraat 55 • Bergambacht
T: 06-51225714
E: info@benjaminstuinen.nl
I: www.benjaminstuinen.nl

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier