Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Kees Vermeulen, eigenaar van Vermeulen Autoschade.
Kees Vermeulen, eigenaar van Vermeulen Autoschade. (Foto: Stephan Tellier)
zakelijk

Vermeulen Autoschade:hightech met menselijke maat

  •   keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK • Het laatste waar je op zit te wachten is schade aan je auto. In de eerste plaats is er de schrik, vaak gevolgd door een diepe zucht als je nadenkt over de afhandeling en reparatie van je voertuig. Dan is het goed om te weten dat Vermeulen Autoschade bestaat. Want daar ontzorgen ze je van A tot Z.

"Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1", vertelt Kees Vermeulen, eigenaar van het in Krimpen aan de Lek gevestigde bedrijf. "We verplaatsen ons bij alles wat we doen in de situatie van de klant. Die heeft schade aan zijn of haar auto en wil perfect geholpen worden. Wij zorgen daarvoor door vakwerk te leveren. Dat begint al bij het eerste contact. Wij staan onze klanten vriendelijk te woord, bieden een luisterend oor, helpen desgewenst met het invullen van het schadeformulier en zorgen voor een correcte afhandeling met de verzekering. Ook bieden we vervangend vervoer en houden we onze klanten via e-mail op de hoogte van het gehele schadeherstelproces. Transparanter en overzichtelijker kan niet. En uiteraard zorgen we ervoor dat de auto bij aflevering gewassen en gepoetst klaar staat."

Uitbreiding
Ook op technisch niveau levert Vermeulen Autoschade innovatieve topkwaliteit. "We prijzen ons gelukkig met ons gemotiveerde en deskundige medewerkersteam. Het zijn stuk voor stuk technici met liefde voor het vak en plezier in hun job. Dankzij de afgelopen zomer gerealiseerde uitbreiding en vernieuwing van ons bedrijfspand is onze werkplaats niet alleen groter maar ook overzichtelijker geworden. Groot voordeel daarvan is dat onze bedrijfsprocessen nog efficiënter verlopen. Vertaald naar de klant betekent het een snellere afwikkeling van het schadeherstel."

Het totaalpakket aan diensten heeft ervoor gezorgd dat Vermeulen Autoschade hoog staat genoteerd in verschillende klanttevredenheidsrankings, een uitstekende naam heeft bij verzekeraars én officieel autoschadehersteller is voor de merken Opel, Toyota en Citroen.

"Die scores en de erkenning vinden we enorm belangrijk, want ze vertellen ons hoe ons bedrijf ervaren wordt", zegt Kees Vermeulen. "Eén en ander betekent overigens niet dat we tevreden achterover leunen. Er zijn altijd zaken die nóg beter kunnen. Daarom zijn we scherp op de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en investeren we in innovaties op het gebied van apparatuur, gereedschappen en materialen. Toepassing ervan zorgt ervoor dat we voorop blijven lopen in ons vak. En dat is precies wat we willen: hightech met de menselijke maat!"

Vermeulen Autoschade
Mercurius 1, Krimpen aan de Lek
T: 0180-662022
E: info@vermeulen-autoschade.nl
I: www.vermeulen-autoschade.nl
F: facebook.com/vermeulenautoschade

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten