Afbeelding

Lions Club Krimpenerwaard viert 40-jarig jubileum

Algemeen 529 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Lions Club Krimpenerwaard vierde zaterdag haar 40-jarig jubileum in Kasteel Montfoort.

De charitatieve serviceclub werd veertig jaar geleden in Haastrecht opgericht en heeft zich regelmatig ingezet voor goede doelen met als motto 'We serve'.

Visie
President Jeroen van Hooff van LC Krimpenerwaard roemde de founders van de club om hun visie de serviceclub gelijk voor de gehele Krimpenerwaard op te zetten. "In de afgelopen veertig jaar is er veel geld naar goede doelen gegaan. Dit dankzij de vrijwillige inzet van onze leden en uiteraard de vele sponsors in de regio. De club gaat dankzij de werving van nieuwe leden een duurzame toekomst tegemoet en zal ook dit jaar een aantal goede doelen-acties opzetten, waaronder een muziekavond."

Acties voor het goede doel die de steun van de Lionsclub kregen, waren onder andere de traditionele sloepentocht voor mensen met een beperking, gesponsorde muziekavonden, waaronder die met Het Jostiband Orkest in Lekkerkerk, de bijdrage aan NL Doet en het organiseren van fietstochten door de Krimpenerwaard tijdens Tweede Pinksterdag.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst in Kasteel Montfoort spraken ook districtsgouverneur Siep Eilander van Lions Club Nederland, vertegenwoordigers van de Lionsclubs Domaine des Dames en LC Krimpen aan de IJssel én de Belgische zusterorganisatie LC Zuiderkempen-Heist-Westerloo hun waardering uit voor de sterke band tussen de clubs.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden