Afbeelding
Foto: Bert Bons

Krimpenerwaarders bezorgen politie handenvol werk

Algemeen 2.981 keer gelezen

REGIO • De politie pakte het afgelopen weekeinde een aantal inwoners van de gemeente Krimpenerwaard op die, veelal met teveel drank op, flink over de schreef waren gegaan.  

Een 21-jarige man uit Lekkerkerk werd in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden op de Maaskade in Rotterdam. Hij had, vermoedelijk onder invloed van alcohol, een ruit van een gebouw ingegooid en een motorfiets omgeduwd. 

Tatoeage
In Arnhem hielden agenten in diezelfde nacht een 21-jarige man uit Bergambacht aan. De man vond het nodig om in het centrum van de Gelderse stad een beledigende tatoeage te laten zien en hardop roepend hier naar te wijzen.

In Schoonhoven trok een 21-jarige scooterrijder de aandacht van de politie. Hij kwam in de Lopikerstraat al slippend en piepend tot stilstand. Uit een blaastest bleek dat de Schoonhovenaar veel te veel had gedronken. Om die reden namen agenten zijn rijbewijs in. 

Een 21-jarige man uit Bergambacht werd in Den Haag opgepakt voor betrokkenheid bij een vechtpartij. Agenten zagen op de Spui inslaan op een andere persoon. De Bergambachtenaar verzette zich tegen zijn aanhouding. 

Op de Kerkstraat in Gouda hield de politie zaterdagnacht een dronken man uit de gemeente Krimpenerwaard aan. Hij was een gevaar voor zichzelf.

Onderkoeld
Op de Breekade in Krimpen aan de Lek troffen agenten zondagochtend een 45-jarige man uit Lekkerkerk aan. Hij lag in een berm onder een fiets. De man was onderkoeld en onder invloed van alcohol. Nadat ambulancemedewerkers de Lekkerkerker hadden nagekeken, bracht de politie hem thuis. Wel kreeg hij een bekeuring.

Zondagavond pakte de politie een 44-jarige man uit Stolwijk op voor rijden onder invloed op de Goejanverwelledijk te Gouda. Hij reed met hoge snelheid door Gouda en negeerde een rood verkeerslicht. Uit een speekseltest bleek dat de man cocaïne had gesnoven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden