Foto: Adri Verhoeven
fotoreportage

Modeshow door Schoonhovense binnenstad

  •   805 keer gelezen

SCHOONHOVEN • De Schoonhovense winkeliers en horecaondernemers legden bezoekers dit weekend extra in de watten. Onder de noemer 'Feelgood & Fashion Weekend' waren er diverse festiviteiten.

Eén van de hoogtepunten was zaterdag de gezamenlijke modeshow. Mannequins en dressmen, groot en klein, waren te zien op een meterslange catwalk. Zowel de Haven als de Lopikerstraat was gestoffeerd met een rode loper om zo het publiek maximaal van de nieuwste najaarsmode te laten genieten.

Het inkijkje was samengesteld door alle mode- en fashionondernemers in de binnenstad. Daarnaast toonde Woninginrichting Joris Veer de laatste woontrends.

De kleuren zijn veelzijdig als de herfst: okergeel, donderbruin en zachte oranje tinten. Corduroy en imitatieleder zijn daarbij veel gebruikte materialen. Ook de ruit is terug van weggeweest.

Verder viel op dat, de mode steeds wat uitbundiger wordt: hoeden voor de dames bijvoorbeeld en stoere geruite petten voor de heren passen prima in het modebeeld van aankomend seizoen.

Tekst en foto's: Adri Verhoeven

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }