• Jeannette van der Wulp in haar nieuwe winkel.
• Jeannette van der Wulp in haar nieuwe winkel. Foto: Jan Timmer

Jeannette van der Wulp start met 'Huis, Interieur & Design'

Algemeen 1.446 keer gelezen

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL • Jeannette van der Wulp is terug in de Krimpenerwaard. In Ouderkerk heeft ze haar woonwinkel 'Huis, Interieur & Design' gevestigd.

Hier kunnen klanten in een inspirerende setting terecht voor een breed scala aan woninginrichtingsitems, bijzondere cadeautjes en onderscheidende relatiegeschenken.

Daarnaast beschikt Jeannette van der Wulp over haar creatieve expertise als het gaat om styling-advisering en projectleiding van complete huizen, woonkamers, slaapkamers, kinderkamers, winkels en kantoren. Tevens voert ze met 'Create your Life' een succesvolle sieradenlijn.

Karakter
"Huis, Interieur en Design' is niet te vergelijken met andere winkels op dit gebied", stelt Van der Wulp (58). "Dat heeft alles te maken met mijn karakter. Ik doe het op mijn eigen manier, zoals ik dat eigenlijk altijd gedaan heb. Een kwestie van intuïtie en creativiteit. Dit vak kun je niet leren. Het moet in je zitten, zo heb ik ontdekt. En wat het extra leuk maakt: ik maak er mensen blij mee, breng ze op ideeën en zorg ervoor dat hun leefomgeving een stuk aantrekkelijker wordt."

Vaak is het een kwestie van één of meerdere nieuwe accenten leggen, maar soms ook gaat de hele boel 'op de schop'.

Van der Wulp: "Dan ga ik aan de hand van de smaak of stijl van de klant aan de slag en kom ik met een advies dat aansluit bij hun wensen. Goed luisteren is daarbij een vereiste. Ook laat ik mensen stijlboeken bekijken, zodat we de juiste richting kunnen bepalen. Daarnaast kom ik desgewenst thuis om de situatie te bekijken. Zo'n sessie duurt één à anderhalf uur en kost honderd euro. Als je vervolgens met 'Huis, Interieur en Design' in zee gaat en hier voor minimaal 500 euro de spullen aanschaft, dan is het advies gratis."

Adviseren
Iedereen herkent zijn of haar miskopen als het gaat om de inrichting van een woning of vertrek. Die kussentjes of plantenpotten die in de winkel of online zo leuk of mooi oogden, blijken in de praktijk tegen te vallen.

"Je hebt dan geld uitgegeven aan iets waar je helemaal niet blij van wordt", weet Jeannette van der Wulp. "Veel beter is het om je goed te laten adviseren. Wie dat aanspreekt of gewoon op zoek is naar iets moois voor in huis of een leuk en origineel cadeau, zie ik graag hier binnenstappen."

Dat laatste gebeurt al veelvuldig. Door belangstellende Krimpenerwaarders en door mensen die Jeannette van der Wiulp nog kent uit haar lange ondernemersverleden. Ooit startte ze met Seasons, een succesvolle woonaccessoirezaak in Lekkerkerk. In een later stadium van haar loopbaan ging ze zich bezighouden met het stylen van woningen en kantoren.

Dat alles bij elkaar opgeteld is 'Huis' een logisch vervolg. Nieuwsgierig? 'Huis' is van woensdag tot en met zaterdag geopend. Locatie: Kerkweg 76 in Ouderkerk aan den IJssel

Jan Timmer

Jan Timmer

Freelance-redacteur Het Kontakt-Krimpenerwaard, Het Kontakt-IJssel en Lekstreek en Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden