Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Agent controleert het verkeer vanuit de verkeerstoren van de Algerabrug. role vanaf de
• Agent controleert het verkeer vanuit de verkeerstoren van de Algerabrug. role vanaf de (Foto: Politie Rotterdam-Rijnmond)

Man rijdt 'al werkend' over Algerabrug met laptop op schoot

  •   1312 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Bij een verkeerscontrole op de Algerabrug tussen Krimpen en Capelle is woensdag een automobilist op de bon geslingerd omdat hij rondreed met een laptop op schoot. De politie hield hem staande als onderdeel van een uitgebreide controle.

Ook 55 andere bestuurders kregen een boete, omdat zij druk in de weer waren met hun telefoon. Naast automobilisten hielden agenten ook fietsers, bromfietsers en vrachtwagenchauffeurs in de gaten. Een bestuurder van een bromfiets werd naar de kant gehaald omdat hij met een kapotte spiegel en een geschorst kenteken rondreed. Bovendien bleek zijn voertuig niet verzekerd en had hij nog een boete openstaan van 99 euro. Die heeft de bestuurder ter plekke betaald.

Een buitenlandse automobilist kreeg een bekeuring van 249 euro omdat hij afkomstig was uit een niet-Schengenland en niet de juiste papieren bij zich had. Een andere bestuurder trok de aandacht van agenten toen zij Krimpen uit wilde rijden. Zij zagen hoe de bestuurder net voor de oprit afsloeg en tegen de toegestane rijrichting in ging rijden.

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }