Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Nicole in 't Hout (l) en Agnes Burggraaf in de 'trouwzaal'.
• Nicole in 't Hout (l) en Agnes Burggraaf in de 'trouwzaal'. (Foto: Jan Timmer)
zakelijk

Trouwbeurs in Hotel De Witte Brug

  •   keer gelezen

LEKKERKERK • Trouwplannen? In dat geval is het Trouwbeurs Krimpenerwaard hét event om je te laten inspireren en informeren. Op zaterdag 28 september presenteren liefst dertig specialisten op 'trouwgebied' zich in Fletcher Hotel De Witte Brug te Lekkerkerk.


"Dit wordt alweer de derde editie", vertelt Nicole in 't Hout van De Witte Brug. "De voorgaande keren was de belangstelling groot en kregen we veel leuke reacties. Dat zal deze keer niet anders zijn, verwachten wij. Trouwbeurs Krimpenerwaard heeft namelijk veel te bieden. Zo staan er tussen 11.00 en 16.00 uur zo'n dertig gespecialiseerde bedrijven met een stand klaar voor de bezoekers. Van bruidstaarten en bloemen tot en met fotografie, bruidsmode, trouwkaarten en trouwringen; je vindt het 28 september allemaal in ons hotel. En uiteraard laten ook wij zien waarom ons hotel een ideale locatie is voor je bruiloft. Dat doen we onder meer met een eigen stand en, in samenwerking met onze medeorganisator Trouwbeurs Midden-Holland, met een 'trouwceremonie', compleet met acteurs, trouwringen, een ambtenaar van de burgerlijke stand én het ja-woord'. De officieuze huwelijksvoltrekkingen vinden plaats om 13.30 en 14.30 uur. Ze duren een kwartier en bieden aanstaande bruidsparen een levensecht beeld van hoe een dergelijke plechtigheid er uit kan zien."

Toename
Witte Brug-medewerkster Agnes Burggraaf constateert dat het huwelijk weer helemaal 'in' is. "Je merkt het om je heen én aan de toename van het aantal boekingen voor een bruiloftsfeest in ons hotel", zegt ze. "Het is verstandig om een jaar van te voren een datum te reserveren, zeggen wij uit ervaring. De kans dat de door jouw gewenste dag nog beschikbaar is, maak je daarmee groter. En hoe je huwelijksdag er uit kan zien, dat ontdek je tijdens de Trouwbeurs Krimpenerwaard."

De toegang is gratis, er worden diverse smakelijke hapjes geserveerd en je kunt kosteloos parkeren op ons complex. Ook leuk: voor elke bezoeker is er een goodiebag (zolang de voorraad strekt) en wordt er een diner voor twee verloot. Hotel De Witte Brug is te vinden aan de Kerkweg 136 te Lekkerkerk.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten