Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Dierenopvang Krimpen houdt een Natte Neuzenmarkt.
• Dierenopvang Krimpen houdt een Natte Neuzenmarkt. (Foto: nl123rf.com )

Open dag en Natte Neuzenmarkt bij Dierenopvang De Noord

  •   162 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Dierenopvang De Noord in houdt zaterdag 28 september van 10.00 tot 15.00 uur een open dag. Bezoekers kunnen kijken bij de honden en katten die een nieuw baasje willen en snuffelen op de Natte Neuzenmarkt.

Op de markt worden streekproducten verkocht zoals honing, appelsap en natuurlijke crèmes. Maar er zijn ook professionele cupcakes, steigerhouten producten, snuffelmatten, informatiestands en ander leuks. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn er allerlei workshops. Zo is er een workshop waar deelnemers leren wat een hond zijn baasje wil vertellen.

Titeren
Bij een dierenarts kunnen bezoekers hun hond of kat laten chippen of titeren. Bij het titeren bepaalt de dierenarts of er nog genoeg antistoffen aanwezig zijn waardoor een enting uitgesteld kan worden. Een trimster knipt nagels en verwijdert tandsteen. Ook is er over gezonde voeding, verzorging en gezondheid van alles te vinden. Katja van SpelendWijs met honden beantwoordt deze dag vragen over honden.

Op deze dag verkoopt Dierenopvang De Noord goed gevulde minishoppers. Deze zijn in een honden of kattenvariant te koop. De inhoud blijft nog even geheim. De opbrengst is volledig bestemd voor het nog beter en leuker inrichten van de dierverblijven (onder andere speelgoed, krabpalen en denkpuzzels). Ook staat het ondertussen bekende winkelwagentje er. De kar kan in de loop van de dag gevuld worden met natvoer, snoepjes en snacks.

Dierenopvang De Noord is gevestigd aan de Noord 102 in Krimpen aan den IJssel.

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }