Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Impressie van het verbouwde kerkelijk centrum De Bron.
• Impressie van het verbouwde kerkelijk centrum De Bron. (Illustratie: Verstoep Architecten)

Opening verbouwd kerkelijk centrum De Bron

  •   271 keer gelezen

WILLIGE LANGERAK • Kerkelijk verenigingsgebouw De Bron wordt na een maandenlange verbouwing heropend. De feestelijke heringebruikname vindt donderdagavond 26 september plaats.

Het verenigingsgebouw van de Hervormde Gemeente Willige Langerak, aan de Montignylaan 15, stond de afgelopen maanden in de steigers.

Ring
"Een verbouwing was nodig, omdat het gebouw simpelweg te klein was geworden", vertelt  Gertjan Bultman, voorzitter van het College van Kerkrentmeesters. "Onze gemeente groeit en daar zijn we dankbaar voor. Door de bouw van een grote 'ring' om het huidige gebouw heen, is De Bron veiliger en comfortabeler geworden voor de huidige en toekomstige gebruikers."

Bultman is blij dat er met de uitbreiding weer 'voldoende plaats is in de herberg'. "In de afgelopen maanden is er hard gewerkt door Van Herk Bouw en diverse gemeenteleden die hebben geholpen met schilderen en kleine bouwwerkzaamheden. Donderdagavond 26 september wordt het vernieuwde gebouw geopend. De openingshandeling vindt plaats rond 19.50 uur."

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }