Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: wijntjesfotografie.nl

‘Danoontje Power’ fitste team van Lopik

  •   880 keer gelezen

LOPIK • Zes teams streden zaterdag op het zonnige wedstrijdparcours van het Koning Willem-Alexanderplein om de titel ' LopikFittest'. De vele toeschouwers zagen een mooie sportieve strijd, met als winnaar team Danoontje Power.

Team Holle Bolle Gijs uit Schoonhoven deed lang mee in de race om de titel en eindigde op de tweede plaats. De Gigantjes werden derde.

De LopikF!ttest Competitie was een initiatief van fitnessclub LopikFit, in samenwerking met Dennis van Beusekom (bekend van de sterkste man van Nederland). De teams kregen vijf zware wedstrijdonderdelen voor de kiezen, met inspanningen gericht op kracht en conditie.

Piepjestest
De teams, bestaande uit vier tot zes deelnemers, begonnen met het wedstrijdonderdeel trekker trekken, gevolgd door touwtrekken, challenge bags werpen over een hoge stelling, de piepjestest (ook wel bekend als de Shuttle Run, een pittige aanslag op de conditie), zware objecten verplaatsen (waaronder een tractorband van 200 kilo) en als finale touwtrekken.

Daar konden de toeschouwers volop van genieten. Het terras van De Manebrug bood goed zicht op het wedstrijdterrein en de kinderen konden zich ondertussen uitleven op het kinderparcours en springkussen. Muzikale omlijsting was er vanaf de trailer van Ruud Borst, waar de band Funk This speelde.

Wethouder Johan van Everdingen reikte de prijzen uit.

(foto's: wijntjesfotografie.nl)

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }