Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Paul Vogels bij de hoofdprijs van de Scan & Win-actie: een Ford Fiësta.
• Paul Vogels bij de hoofdprijs van de Scan & Win-actie: een Ford Fiësta. (Foto: wijntjesfotografie.nl)
zakelijk

Start Scan & Win-actie van Crimpenhof

  •   keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Winkelen én kans maken op een auto of één van de tweeduizend andere prijzen. In winkelcentrum Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel is het mogelijk.


Afgelopen zaterdag ging de actie Scan & Win van start. Tot 28 september ontvangen klanten bij iedere aankoop bij één van de ondernemers van de Crimpenhof een scanvoucher. Bij supermarkten Albert Heijn en Aldi krijgen klanten deze voucher per transactie en bij een minimaal aankoopbedrag van 25 euro, bij Visgilde Gebr. De Block gaat het om een bedrag van 15 euro. Supermarkt Dirk doet niet mee aan de Scan & Win-actie.

Scannen
Klanten kunnen de voucher scannen bij de scanzuil die gedurende drie weken op het Van Vlietplein staat. "Ze zien dan meteen of ze een prijs hebben gewonnen of (met nog 99 andere deelnemers) kans maken om die mooie auto te winnen", legt voorzitter Paul Vogels van de winkeliersvereniging uit. "De winnaar van de hoofdprijs wordt op zaterdag 5 oktober om 12.00 uur bekend gemaakt. Dat is tevens de laatste dag dat klanten hun gewonnen prijzen op kunnen halen. Dus wacht niet te lang met scannen."

Alleen deelnemers van minimaal 18 jaar en ouder maken kans op de hoofdprijs: de Ford Fiësta die al op het Van Vlietplein is te bewonderen. Per persoon/gezin kan met maximaal één bon 'Hoera! Kans op de hoofdprijs' worden meegeloot.

Meer informatie over de Scan & Win-actie is te vinden op de website van de Crimpenhof.

www.crimpenhof.nl

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier