Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Jacqueline en Wim: ook zakelijk een duo.
• Jacqueline en Wim: ook zakelijk een duo. (Foto: Adri Verhoeven)

Nieuw in Haastrecht: stylist Pien&Co

  •   keer gelezen

HAASTRECHT • Jacqueline Vreeken en haar partner Wim van Velsen hebben zaterdag hun 'Pien&Co' geopend.


Achterin het winkelconcept 'In mijn straatje', aan de Hoogstraat 85 in Haastrecht, verkoopt Jacqueline verschillende accessoires en kleine meubels. Daarnaast kunnen klanten bij Pien&Co terecht voor interieur- en kleuradvies.

Met een grote dosis ervaring, een afgeronde opleiding vastgoedstylist en een partner die naast zelfstandig schilder ook kleurconsulent is, wil Pien &Co haar klanten graag adviseren over het (re)stylen van de woning. Het bezig zijn met kleur, meubels en accessoires is voor Jacqueline altijd al een uitdaging geweest. Nadat zij veel positieve reacties kreeg op de inrichting van hun vakantiehuis in de Ardennen besloot zij met haar talent daadwerkelijk iets te gaan doen.

"Mijn advies komt niet uit de computer, maar is laagdrempelig en persoonlijk".

Pien&Co biedt daarnaast de mogelijkheid om het opnieuw inrichten ook daadwerkelijk vorm te geven. "Met mijn partner Wim vorm ik niet alleen privé maar ook zakelijk een goed team. Als kleurconsulent kan hij een goede aanvulling leveren op mijn plannen".

Ook heeft Jacqueline een uitgebreid netwerk van woninginrichters die eventuele stoffering kunnen verzorgen. Maar Pien&Co biedt meer: de ruimte staat vol met kleine, deels door Wim opgeknapte, meubels. En op verzoek van de klant struint Jacqueline het internet af om juist dat meubelstuk te vinden waar de wens naar uitgaat.

De woonaccessoires waarmee Jacqueline haar winkelruimte heeft gestyled zijn allemaal te koop.

De winkel is geopend op donderdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, of op afspraak. Zie ook de Facebookpagina.

Adri Verhoeven

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier