Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Team Krimpenerwaard voorafgaand aan Alpe d'HuZes 2019.
• Team Krimpenerwaard voorafgaand aan Alpe d'HuZes 2019.

Infoavond Team Krimpenerwaard 2020

  •   342 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Voor de derde keer in successie wordt er een Team Krimpenerwaard samengesteld. Het team vertegenwoordigt de regio tijdens Alpe d'HuZes 2020.

Woensdag 11 september is er een informatiebijeenkomst voor belangstellenden. (Let op: dat zou eerst dinsdag 10 september zijn, maar de meeting is een dag verschoven). Aanvang 20.00 uur in de studio van RTV Krimpenerwaard, Dijklaan 57, Bergambacht.

Sportief
"Team Krimpenerwaard staat open voor iedereen open die samen met ons een sportieve prestatie wil neerzetten, gekoppeld aan een mooie opbrengst voor KWF Kankerbestrijding", melden Wim Rodenburg en Jouke Geurts namens de organisatie.

De eerste belangstellenden hebben zich reeds gemeld, het zou voor de derde keer in successie zijn dat er een Team Krimpenerwaard tijdens Alpe d'HuZes actief is. De eerste twee edities waren zowel sportief als financieel een groot succes.

Vrijblijvend
Wim Rodenburg en Jouke Geurts: "Deze eerste bijeenkomst is geheel vrijblijvend. Belangstellenden kunnen rustig een kijkje komen nemen, zich laten informeren over het evenement en het team en kennismaken met eventuele toekomstige teamgenoten. Vervolgens kunnen ze de beslissing nemen om al dan niet deel te nemen. Je kunt zowel fietsend als lopend op 4 juni 2020 de Nederlandse berg beklimmen."

Eén van de grote voordelen van Team Krimpenerwaard is dat teamleden gezamenlijk acties opzetten, zodat er naast het bijeenkrijgen van de benodigde revenuen voor het goede doel ook genoeg tijd overblijft voor het trainen.

Rodenburg: "Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt; je hoeft dus niet zelf het wiel uit te vinden. Een van onze meest succesvolle activiteiten is de restaurantactie, die we ook komend jaar weer zullen organiseren. Heel gezellig en garant voor een mooie opbrengst!"

Meer informatie: zie de Facebookpagina van Team Krimpenerwaard

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }