Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Pluspop, jaarlijks feest in Cabauw.
• Pluspop, jaarlijks feest in Cabauw.

Nieuwe editie Pluspop

  •   379 keer gelezen

CABAUW • Pluspop staat voor de deur. Op 13, 14 en 15 september is het weer groot feest in Cabauw.

Vrijdag 13 september staat als vanouds Pluspop Kidz op het programma, van 16.00 tot 19.30 uur.

"Kinderen tot 12 jaar kunnen hun lol op deze middag", verzekert Melanie Geurts namens de organisatie. "Wie weten er nou beter wat kids leuk vinden dan de mensen van Spot4Kids? De BSO/kinderopvang is opgericht door twee echte Cabauwsen. Niet vreemd dus, dat zij graag samen met het bestuur van Pluspop wilden meewerken aan een leuke middag voor hun eigen doelgroep."

Er is van alles te doen: van glitterschmink tot knutselen en van een springkussen tot een stoere jongenshoek met activiteiten als een kruiwagenrace, touwtrekken en kratjesrace.

Melanie: "Daarnaast is er de talentenshow, Cabauw got Talent. Wie kan zingen, dansen, moppentappen of een ander talent heeft, moet vooral meedoen. Opgeven kan bij Spot4kids, de entree is 1 euro."

Club41
Club41 -verwijzing naar het huisnummer van clubhuis de Geste- en Pluspop organiseren vrijdagavond een feestavond voor jongeren uit de omgeving. Aanvang 20.30 uur. Op het podium staan 'De Buren van de Brandweer'.

Melanie: "Club 41 bestaat uit tien jongeren tussen de 14 en 17 jaar, die eens in de twee maanden op vrijdagavond in de Geste een feestavond organiseren voor de jeugd uit de omgeving. Voor hen is hier immers vrij weinig te doen. Deze keer wordt het een XXL-editie in de feesttent van Pluspop".

Pluspop wordt vervolgd op de zaterdag- en zondagavond.

"Op zaterdag zijn Kris Kross Amsterdam en Mental Theo te gast; de zondag is voor coverband De Coronas."

Alle informatie: http://www.pluspop.nl

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }