Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Proosten op de totstandkoming van de ondernemerskring.
• Proosten op de totstandkoming van de ondernemerskring. (Rob Glastra Fotografie)

Ondernemerskring Krimpenerwaard een feit

  •   1185 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Onder het toeziend oog van ruim tachtig ondernemers uit de Krimpenerwaard en notaris Van Veen van Lint Notarissen heeft het nieuwe bestuur getekend voor de oprichting van de Ondernemerskring Krimpenerwaard. 

Op hetzelfde moment hielden de ondernemerskringen Bergambacht, Nederlek, Schoonhoven en Stolwijk-Haastrecht-Vlist op te bestaan. 

Unaniem
In de ledenvergaderingen van de vier kringen is eerder door de leden unaniem voor de fusie gestemd. Per kern is een commissie opgericht, om de lokale netwerkfunctie en identiteit te behouden. 

De kersverse voorzitter Arjen Prins (Muller Transport) sprak zijn dank uit voor het vertrouwen van de leden in de nieuwe vereniging. Het bestuur bestaat verder uit Kees van Driel (EKB logistics), Tim Nagel (Rabobank) en Jeroen Mulder (Neho Speciaal Techniek). 

Ook bedankte hij de oude bestuursleden voor hun inzet om tot de fusie te komen. Prins: "Voor de leden blijft de lokale binding van belang. Daarom is gekozen om met kerncommissies te blijven werken, waar veel oud-bestuursleden deel van uitmaken."

Wethouder Jan Vente feliciteerde de kersverse ondernemerskring met de oprichting en zei uit te zien naar een constructieve samenwerking.

Gastheer
Gastheer Peter van der Wal  stelde zijn nieuwe bedrijf –hij verhuisde onlangs naar hartje Berkenwoude- open voor deze eerste ledenbijeenkomst.

Na ontvangst in het kantoor waar het officiële deel plaatsvond en de benodigde handtekeningen werden gezet, werd buiten geproost op de totstandkoming van de nieuwe vereniging.

Daarna werden, onder het genot van een drankje en een barbecue, onderling de nodige nieuwe contacten gelegd. 
 

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }