• Tranen bij aankomst in Krimpen aan den IJssel.
• Tranen bij aankomst in Krimpen aan den IJssel. (Foto: wijntjesfotografie.nl)

Feestelijk onthaal voor Krimpens Roparunteam

  •   1237 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Het Krimpense 'supermarktteam' dat meedeed aan de Roparun is maandagavond op feestelijke wijze ontvangen in het dorp. 

Een groot aantal familieleden, collega's en belangstellenden stond bij supermarkt Jumbo Ernst Dijkman op De Olm klaar om het team te verwelkomen. Hun geduld werd aardig op de proef gesteld, want de bus kwam pas twee uur na de geplande aankomsttijd het parkeerterrein op rijden. Het maakte de feestvreugde er niet minder om. De teamleden werden op een oplegger langdurig toegejuicht. Burgemeester Martijn Vroom sprak een paar mooie woorden waarna gezamenlijk het beroemde lied You'll never walk alone werd ingezet.

Hamburg
Voor de Roparun trokken de hardlopers, fietsers, navigators, chauffeurs en verzorgers van Team Jumbo dit Pinksterweekend vanuit Hamburg richting Rotterdam. Ze legden de 560 kilometer af om geld op te halen voor mensen met kanker. Team Jumbo haalde een bedrag van maar liefst 27.560 euro binnen. De totale opbrengst van de Roparun wordt eind juni door de organisatie bekendgemaakt.

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }