•  Podiumbeesten mogen meedoen aan Show me the Show.
• Podiumbeesten mogen meedoen aan Show me the Show. (Foto: Stockfoto)

'Show me the Show' op Krimpens winkelcentrum Crimpenhof

  •   210 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • De trend van talentenjachten heeft nu ook de Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel bereikt. Het winkelcentrum is zaterdag 22 juni het toneel van de eerste editie van Show me the Show.

Zangers, zangeressen, muzikanten, bands, dj's of andere 'podiumbeesten': iedereen mag meedoen aan het evenement dat winkeliersvereniging Crimpenhof in samenwerking met ITB Entertainment organiseert. "Je kun je nu al inschrijven", laat voorzitter Paul Vogels weten. Voor de winnaar is er een mooie prijs. Hij of zij mag een professionele videoclip opnemen. Vogels: "Het leuke is dat de winnaar zelf mag bepalen hoe de clip eruit gaat zien. Tijdens de opname van het optreden wordt gebruik gemaakt van een filmkraan waardoor je shots vanuit allerlei hoeken kunt maken. Een professionele regisseur doet vervolgens de eindmontage."

Mengtafel
Speciaal voor Show me the Show staat er op de dag zelf in het winkelcentrum een complete backline, dj-set, geluid- en mengtafel. Tussen 11.00 en 17.00 uur kunnen de deelnemers hun talent laten zien. Iedereen moet zich van tevoren inschrijven en wordt beoordeeld door een jury. Een van de drie juryleden is een medewerker van het artiestenbureau. Aan het eind van de dag zal de winnaar bekend worden gemaakt. Vogels durft niet te zeggen of het evenement aan zal slaan. "Het zou natuurlijk superleuk zijn voor de deelnemers als er veel bezoekers naar ze komen kijken en luisteren."

Inschrijven kan door een e-mail (met naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en korte omschrijving van je talent) naar: entertainment@itb-entertainment.com.

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }