• Cabauw Vrouwen 1.
• Cabauw Vrouwen 1. Foto: Rick Winkel

Aurora verpest titelfeest Cabauw-vrouwen

Sport 1.411 keer gelezen

CABAUW • Cabauw Vrouwen 1 heeft zondag in een rechtstreeks duel met de nummer 2 -Aurora VR 1- vooralsnog de titel niet kunnen veiligstellen. Het werd 1-2 voor de bezoeksters.

Cabauw had vooraf aan een punt genoeg voor het kampioenschap, maar krijgt nu vrijdag bij Seastum een nieuwe kans.

Leiding
De thuisploeg nam na 35 minuten de leiding. Na voorbereidend werk van Nienke Koorevaar opende Demi van Vliet de score. De gasten uit Werkhoven waren hier niet van onder de indruk en tekenden binnen twee minuten de gelijkmaker aan.

Zonder echte kansen te creëren begon Cabauw scherp aan de tweede helft. Na dat openingsoffensief werd het slordig.

In de 72ste minuut nam Aurora brutaal de leiding. Cabauw probeerde er nog een slotoffensief uit te persen, wat leidde tot drie grote kansen, maar ook Aurora liet zich niet onbetuigd.

Het bleef echter bij 1-2, waardoor Cabauw zondag bij de nummer 3 -Seastum- moet proberen alsnog de titel te pakken. Het zou het derde kampioenschap op rij zijn.