• De officiële opening.
• De officiële opening. Foto: Adri Verhoeven

Coop De Jong feestelijk geopend

Zakelijk 1.940 keer gelezen

STOLWIJK • Gerrit en Wilma de Jong hebben maandagavond, samen met hun drie zonen Jesse, Joas en Levi, feestelijk de Coop-supermarkt in Stolwijk geopend. 

Door een formulewijziging werd hun Emté-supermarkt omgebouwd naar Coop. Het resultaat is een frisse, moderne winkel, waar naast een ruim assortiment kruidenierswaren een goed verzorgde groente- en fruitafdeling en een rijk voorziene brood- en gebaksafdeling is te vinden. De ambachtelijke slagerij in de winkel is gehandhaafd.

Met aanvullende services, zoals zelfscankassa's, een PostNL-punt en stomerij, is de supermarkt van alle gemakken voorzien.

Snel
Nog maar 685 dagen geleden stond het hele gezelschap ook met z'n allen op de stoep voor de winkel. "Toen hadden we de uitbreiding en modernisering van de Emté-supermarkt achter de rug. Dat we hier zo snel weer zouden staan, hadden we uiteraard niet verwacht", aldus Wilma.

Samen met hun medewerkers leerden Gerrit en Wilma de Jong de afgelopen periode de Coop kennen als een prettige formule. "Die formule past zeer zeker bij Stolwijk. De producten zijn 'goedcoop, lekker en dichtbij'. Als coöperatie staat Coop dicht bij haar klanten. Coop is betrokken en vervult daarmee een belangrijke rol in de maatschappij. Hier is ook ruimte voor een praatje en ontmoeten mensen elkaar."

Openingsacties
De komende periode houdt Coop De Jong verschillende openingsacties. Zo krijgen de eerste 250 klanten bij besteding van 20 euro of meer een gratis appeltaartje.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden