Afbeelding

Emté De Jong wordt Coop

Zakelijk 1.429 keer gelezen

STOLWIJK • Emté De Jong in Stolwijk sluit zaterdag 16 maart om 17.00 uur de deuren. In ruim één week tijd wordt de supermarkt vervolgens omgebouwd tot Coop.

Ondernemers Gerrit en Wilma de Jong hierover: "Ruim anderhalf jaar geleden hebben we rigoureus verbouwd en de supermarkt flink vergroot. Grondig verbouwen hoeven we nu dus niet, wel wisselen we van kleur: van groen naar oranje."

Vertrouwd
De winkel wordt van top tot teen voorzien van de Coop-stijl. Nieuw, maar toch vertrouwd, aldus de supermarktondernemers: "De indeling blijft hetzelfde, zodat klanten hun boodschappen niet opnieuw hoeven te zoeken. Ook de ambachtelijke slagerij blijft. Daarnaast komt er nog meer aandacht voor vers. Zo kunnen klanten op de nieuwe groente- en fruitafdeling terecht voor losse tomaatjes, eieren en aardappelen en is het mogelijk om verse jus d'orange te tappen. Op de nieuwe broodafdeling behoudt het brood van Echte Bakker Treur haar plekje in de schappen."

Naast de traditionele kassa's introduceert Coop De Jong zelfscan en nieuwe zelfscankassa's. De Jong: "Met een stomerij en fraaie bloemen- en plantenafdeling is de winkel van alle gemakken voorzien. De openingstijden blijven hetzelfde: van maandag tot en met vrijdag is de winkel van 8.00 tot 20.00 uur geopend en op zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur."

Op maandag 25 maart om 18.00 uur wordt Coop Stolwijk feestelijk geopend.

Voor meer informatie: http://www.coop.nl

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden