Afbeelding

Derde editie Trouwbeurs Krimpenerwaard

Algemeen 438 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • In De Nieuwe Polderkamer te Stolwijk wordt vrijdagavond 25 januari de derde editie van de Trouwbeurs Krimpenerwaard georganiseerd.

Aanstaande bruidsparen kunnen zich hier oriënteren op allerhande producten en diensten voor de mooiste dag van hun leven. Uiteraard gaat het dan om alle horecafaciliteiten die trouwlocatie De Nieuwe Polderkamer biedt, maar ook diverse zakelijke partners presenteren zich.

Er is een groot aanbod van o.a. trouwkleding, artiesten, bloemen, fotografie, ringen en vele andere accessoires. Het merendeel van de hiervoor beschikbare stands zal worden bemand door ondernemers uit de Krimpenerwaard en omgeving.

Voor bezoekend publiek is de toegang gratis. Bruidsparen kunnen zich aanmelden op de website en krijgen hierdoor een gratis goodiebag. Daarnaast vinden er diverse bruidsshows plaats door meerdere bruidshuizen. Deze demonstreren hun nieuwe collectie voor 2019.

De trouwbeurs vindt vrijdagavond 25 januari van 18.30 tot 22.00 uur plaats. Voor meer informatie: http://www.trouwbeurskrimpenerwaard.nl

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden