Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Het bezoek van de jury.
• Het bezoek van de jury.

Rikkoert Juweliers genomineerd voor Ondernemersprijs

  •   keer gelezen

SCHOONHOVEN • Rikkoert Juweliers is afgelopen week bij de Ondernemersprijs Midden-Holland 2019 genomineerd in de categorie 'detailhandel & horeca'.


"We zijn blij verrast met deze nominatie en zien dit als een waardering voor de inzet en het vakmanschap van ons personeel en de bevestiging van het unieke karakter van ons bedrijf. We danken de gemeente Krimpenerwaard en de ondernemerskring Schoonhoven voor het aandragen van ons bedrijf", meldt Herjan Rikkoert.

Vervolgens: "Dinsdag mochten wij de jury ons bedrijf laten zien. We hebben ze unieke zilverstukken, bijzondere horloges en sieraden getoond en verteld over de historie van ons bedrijf sinds 1876. Bij het bezoek aan de ateliers hebben we de werkzaamheden van onze uurwerkmakers, goudsmeden en zilversmid laten zien en onze toekomstvisie besproken. De jury vond het een zeer inspirerend bezoek en zei een goed beeld te hebben gekregen van de diversiteit van ons bedrijf. We wachten in spanning af of we ons volgend jaar 'Onderneming van het Jaar' mogen noemen."

Stinis
In de categorie grootzakelijk viel de pitch van Stinis Holland BV (Krimpen aan de Lek) in de smaak van de jury.

Maandag 14 januari 2019 wordt de vijfde editie van de OndernemersPrijs feestelijk gevierd in de Goudse Schouwburg te Gouda.

Daar worden de genomineerde bedrijven gepresenteerd aan de aanwezige ondernemers uit de regio en worden de uiteindelijke winnaars bekendgemaakt.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten