• Team BAB d'HuZes tijdens 'Klimmen tegen MS'.
• Team BAB d'HuZes tijdens 'Klimmen tegen MS'.

BAB d'HuZes weer present tijdens Alpe d'HuZes

  •   417 keer gelezen

BERGAMBACHT • Team BAB d'Huzes neemt komend jaar weer deel aan Alpe d'HuZes. "Doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding en ons sportief te laten gelden", stelt teamlid Niels de Waard.

BAB d'Huzes wordt gevormd door vrienden uit Bergambacht en omstreken. De Waard: "De gemeenschappelijke historie van sommigen gaat ver terug, maar als fietsteam hebben we elkaar in 2013 gevonden bij de eerste deelname aan Alpe d'HuZes. Het werd een fantastische ervaring, die ervoor heeft gezorgd dat we in 2014 weer de fiets pakten. Nu met als uitdaging 'Klimmen tegen MS', Daarvoor hebben we de Mont Ventoux meerdere malen bedwongen. In beide edities haalden we door vele verschillende acties en activiteiten mooie sponsorbedragen op om het goede doel te ondersteunen."

Dit jaar bestaat het team uit de negen vrienden Jeroen Hollander, Arnold Elderhorst, Jan ten Kate, Michel de Heer, Niels de Waard, Bouke van Bergen Bravenboer, Frank Mourits, Adriaan Dooms en Wim Koutstaal. De meeste teamleden zijn ervaren deelnemers, maar drie van hen doen voor het eerst mee aan Alpe d'HuZes.

De Waard: "Via gezamenlijke trainingen gaan we ons klaarstomen voor een succesvolle deelname."

Acties
In de komende maanden komt BAB d'Huzes met diverse acties, die veel geld moeten gaan opbrengen voor het kankeronderzoek. 

"Om het team nu al te ondersteunen kunnen er flessen wijn gekocht worden tijdens onze wijnactie. Ook zijn donaties uiteraard welkom", aldus De Waard. 

Zie voor alle informatie: http://www.babdhuzes.nl

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }