advertorial

Voor een fiets ga je naar Boom Tweewielers

  •   372 keer gelezen
• Filiaalhouders Christian Verhoeven en Adriaan van der Poel in Krimpen aan den IJssel.
• Filiaalhouders Christian Verhoeven en Adriaan van der Poel in Krimpen aan den IJssel. (Foto: Adri Verhoeven)

KRIMPENERWAARD • Voor veel Krimpenerwaarders is het een vanzelfsprekendheid: voor een kwaliteitsfiets en perfecte service ga je naar Boom Tweewielers met haar Krimpenerwaardse vestigingen in Schoonhoven, Krimpen aan den IJssel en Berkenwoude!

Arie en Corrie Boom begonnen hun bedrijf in 1987 en slaagden er binnen de kortste keren in een goede reputatie op te bouwen. "Het is de combinatie van kwalitatief hoogwaardige producten, klantvriendelijkheid én service", verklaart Arie Boom het succes van het familiebedrijf. We zijn géén prijsstunter maar wél een bedrijf dat haar klanten volledig ontzorgt. Een vorm van zekerheid en comfort die je bij internetaanbieders niet ziet."

Extra specialiteit
Boom Tweewielers biedt in haar drie Krimpenerwaardse winkels en haar zaken in Capelle aan den IJssel en Rotterdam een breed scala aan A-merken E-bikes, fietsen en kinderfietsen in allerlei varianten. "Daarnaast heeft iedere vestiging een extra specialiteit", vertelt Corrie Boom. "In Schoonhoven bijvoorbeeld staan de schijnwerpers extra gericht op ATB- en racefietsen alsmede fietskleding en accessoires. Onze winkel in Krimpen aan den IJssel mag je zien als een echte 'allround'-zaak met een jong, ondernemend en zeer servicegericht team en onze winkel in Berkenwoude blinkt uit in assortiment én rust; een ideale plek om je uitgebreid te laten adviseren over de aankoop van een nieuwe e-bike of fiets. Én een mooie locatie om een proefrit te maken, want we zitten daar midden in de groene Krimpenerwaard!"

Wie een rijwiel koopt bij Boom Tweewielers heeft niet alleen de zekerheid van vele zorgeloze kilometers en een keurige inruilprijs voor de vorige fiets, maar krijgt als klant ook voorrang bij onderhoud en reparaties. Daarnaast geeft Boom Tweewielers liefst vijf jaar garantie op de door haar verkochte e-bikes en wordt elke fiets hoogstpersoonlijk 'aangemeten'. Met andere woorden: de klant krijgt op basis van een 'bodyscan' een fiets met de juiste frame-, stuur- en zadelhoogte. En ook prettig: doordat Boom Tweewielers is aangesloten bij Bike Totaal - een keten van 170 onafhankelijk opererende dealerbedrijven - hebben klanten altijd de garantie op scherpe inkoop en dito prijzen.

Vanwege de groei van Boom Tweewielers kunnen Arie en Corrie Boom de komende tijd nieuwe medewerkers prima gebruiken. "Vooral mensen die fietsmonteur zijn of er voor willen worden opgeleid, zijn altijd welkom", zegt Arie Boom. "Vooral jonge mensen die zich graag in het vak willen ontwikkelen, krijgen bij ons alle kansen, óók qua doorgroeikansen. Onze monteur Bastiaan Soet is er een aansprekend voorbeeld van. Hij kwam hier als tiener voor een weekendbaantje en geldt inmiddels als één van de beste fietstechnici van Nederland. Bij de laatste landelijke verkiezing gaven onze klanten hebben een 9,8 gemiddeld. Daarmee eindigde hij in de top 3."

Boom Tweewielers Berkenwoude
Oosteinde 8 • Berkenwoude
T: 0182-362955

Boom Tweewielers Schoonhoven
Kerkstraat 9-11 • Schoonhoven
T: 0182-329555

Boom Tweewielers Krimpen aan den IJssel
Parkzoom 27-29 • Krimpen aan den IJssel
T: 0180-553116
E: info@boomtweewielers.nl
I: www.boomtweewielers.nl


 

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }