Lopik 100 en 300, Foute Cross Lopik
Lopik 100 en 300, Foute Cross Lopik

Foute Cross 2019 op losse schroeven

  •   1395 keer gelezen

LOPIK • Of er tijdens Pinksteren 2019 een Foute Cross plaatsvindt is nog maar de vraag. Dat gebeurt in ieder geval niet op de vaste locatie, want de landeigenaar heeft de huur opgezegd vanwege geplande bouwactiviteiten op een deel van het terrein.

"Ondanks dat er door de gemeente aangegeven wordt dat er tot eind 2019 nog niet gebouwd gaat worden, en wij er alles aan gedaan hebben om het terrein nog gedurende het eerste half jaar van 2019 te mogen huren, blijft de landeigenaar bij zijn standpunt. Hij wil hierin niet meewerken. Per 1 januari 2019 moeten we het land vlak en schoon opleveren', aldus de teleurgestelde Foute Cross-organisatie op haar Facebookpagina..

De vijftiende editie van de Foute Cross, die de organisatie in 2019 met de bezoekers groots hadden willen vieren, staat hiermee dus op losse schroeven. 

De zoektocht naar een andere locatie is inmiddels in gang gezet. 'Maar dit heeft helaas nog niets opgeleverd. Uiteraard staan we open voor tips en suggesties'.

De organisatie zoekt een geschikt perceel van 10 tot 15 hectare, met het liefst ook de mogelijkheid voor de opslag van spullen: 'We hopen op een locatie waar we weer meerdere jaren de Foute Cross kunnen organiseren'.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }