Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Voorzitter Arnold Treure huldigt Peye Verdoold.
• Voorzitter Arnold Treure huldigt Peye Verdoold. (Foto: Stephan Tellier)

Peye Verdoold uitgeroepen tot erelid van IJsclub Stolwijk

  •   keer gelezen

STOLWIJK • Peye Verdoold is vrijdagavond bij zijn afscheid van IJsclub Stolwijk in het zonnetje gezet. Verdoold was maar liefst 42 jaar (!) bestuurslid van de Stolkse ijsclub en werd daardoor uitgeroepen tot erelid.


Peye Verdoold kwam op 30 november 1976 in het bestuur van IJsclub Stolwijk en bekleedde tot voor kort de functie van tweede secretaris.

Naast zijn drukke baan als veehouder is Peye Verdoold vooral een bijzonder verenigingsman, zo werd gememoreerd tijdens de ledenvergadering van IJsclub Stolwijk.

Voorzitter Arnold Treure: 'Peye bekleedt bij verschillende verenigingen een bestuursfunctie. Met zijn positieve houding zorgt hij voor een goede sfeer en denkt hij altijd in oplossingen. Door zijn lange staat van dienst is hij voor vele inwoners, ook buiten Stolwijk, het aanspreekpunt en gezicht van de vereniging."

Na 42 jaar actief te zijn geweest als bestuurslid besloot Peye Verdoold zich niet meer herkiesbaar te stellen. Voor zijn vele verdiensten werd hij eerder dit jaar koninklijk onderscheiden.

Peye Verdoold is nog voorzitter van muziekvereniging de Harmonie, voorzitter van de Kaas Commissie Krimpenerwaard en bestuurslid van de buurtvereniging Benedenkerk.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5