• Het team van Roteck Personeelsdiensten.
• Het team van Roteck Personeelsdiensten. (Foto: wijntjesfotografie.nl)
advertorial

De wereld ligt voor je open bij Roteck!

  •   103 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK • Het gaat Nederland in economisch opzicht weer voor de wind. De banen liggen voor het opscheppen en de roep om vakmensen klinkt luid. Hét moment om Roteck Personeelsdiensten in te schakelen; dé betrouwbare intermediair, in tal van branches, tussen werknemer en werkgever als het gaat om uitzenden, detacheren, werven en selecteren!

Jack Roozendaal is één van de mensen achter het succes van Roteck. Samen met zijn medewerkersteam slaagde hij er sinds de oprichting - nu zeven jaar geleden - in om een groot aantal matches tot stand te brengen tussen werkzoekenden en bedrijven in het Roteck-werkgebied Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel. "Wat ons daarbij onderscheidt is onze zorgvuldige werkwijze", vertelt Roozendaal. "Het woord 'samenwerking' staat bij Roteck in hoofdletters geschreven. Opdrachtgever én werkkracht moeten zich prettig voelen bij een match én de periode daarna. Vandaar dat we bij beiden uitgebreid ingaan op de inhoud. Wat vindt een opdrachtgever belangrijk en wat heeft de werkkracht te bieden? Daarna gaan we op zoek naar de geschikte kandidaat. Als we die gevonden hebben voeren we ook met de potentiële werknemer zo'n gesprek. Als we voelen dat er een match kan ontstaan dan brengen we ze bij elkaar. Uiteraard monitoren we daarna hoe de samenwerking verloopt. Zo werkt Roteck!"

Branchecertificeringen
Roteck heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, met de garanties van de geldende branchecertificeringen. Onder deze voorwaarden zijn medewerkers en opdrachtgevers verzekerd van goed georganiseerd werk en van veilige en passende voorwaarden.

Corné van Cappellen, manager bij Roteck, stelt vast dat er zo langzamerhand een structureel tekort is ontstaan aan praktisch opgeleid technisch personeel. "Er is de voorbije decennia te weinig waardering geweest voor de vakman en mensen die in de technische sector willen stappen. Maar we merken een positieve ommekeer, terecht ook want in een technisch beroep ben je zeker van je toekomst, kun je jezelf goed ontwikkelen en een prima salaris verdienen. Redenen genoeg om eens met Roteck te praten. Iedereen met een technische achtergrond, maar zeker ook jonge mensen die een vak willen leren. Ook veertigers en vijftigers, handig in hun vrije tijd, als klusser in huis-en-tuin, zijn van harte welkom."

De huidige economie vraagt van Roteck en werkgevers meer creativiteit. In een tijd van hoogconjunctuur en groeiende werkgelegenheid, met meer keus voor de werknemer, biedt Roteck in samenspraak de gewenste contractvorm. Soms als uitzendkracht, soms op basis van werving en selectie. Of een combinatie van beide.

"Bij Roteck ligt de wereld voor je open", glimlacht Jack Roozendaal. "Dus heb je interesse in een nieuwe uitdaging of zoek je een nieuwe medewerker; neem contact met ons op."

Roteck Personeelsdiensten
Noord 101 • Krimpen aan de Lek
T: 0180-518513
E: info@roteck.nl
I: www.roteck.nl

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }