• Bill de Kimpe.
• Bill de Kimpe. Foto: Bill de Kimpe
advertorial

Bill de Kimpe: Goed beeld verkoopt!

Algemeen 200 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Goed beeld heeft een verkoopbevorderend effect. Daarom is het niet verwonderlijk dat veel bedrijven een beroep doen op Bill de Kimpe, specialist in productfotografie, zakelijke portretten en bedrijfsreportages.

"Wanneer een bedrijf contact met mij zoekt ga ik eerst het gesprek aan", vertelt Bill de Kimpe. "Daarin vraag ik onder meer wat men met de beelden wil bereiken en waarvoor men de foto's wil gebruiken. Dan denk ik mee over de manier van fotograferen. Daarna ga ik aan de slag; in mijn eigen studio in Krimpen aan den IJssel of op locatie met mijn mobiele studio. Veel opdrachtgevers zien in mijn aanwezigheid op de door hen gewenste locatie meerwaarde en dat is niet meer dan logisch. Fotografie op de bedrijfslocatie brengt met zich mee dat hun producten niet vervoerd hoeven te worden en er ter plekke meer mensen kunnen meekijken of alles naar wens verloopt."

Het resultaat van De Kimpe's werk: consequent hoogwaardige kwaliteit, juist belicht én kleurecht.

De opdrachten die Bill de Kimpe krijgt blinken uit in diversiteit. "Zéker als het om productfotografie gaat", zegt hij. "De ene keer fotografeer ik sieraden, dan weer machines of machineonderdelen, vaak ook kleding. De ene keer sec als uitgelicht product, dan weer in een sfeervolle setting. De beelden worden gebruikt voor toepassing in brochures, folders, websites en webshops."

Ook ondernemers die aansprekende zakelijke portretten wensen of een mooie bedrijfsreportage willen laten maken kunnen op Bill de Kimpe Fotografie rekenen. Het is in alle opzichten de investering meer dan waard. Want: professioneel beeld trekt klanten aan.

Bill de Kimpe Fotografie
Nieuwe Tiendweg 11a • Krimpen aan den IJssel
T: 06-22694449
E: info@billdekimpe.nl
I: www.billdekimpe.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Krimpen zoekt nieuwe burgemeester: inwoners mogen meedenken Nieuws 4 uur geleden
• Organisatoren Mathieu Dekker, Rob den Houter, Peter Boersma en Christien Luk (v.l.n.r) zijn er klaar voor. (Organisator Marco niet aanwezig).
16e editie Strips op de Markt op 5 mei: 'Dag vol stripverhalen, tekenaars en cosplayers' Nieuws 5 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden