Afbeelding

Zesde Streekmarkt in Haastrecht

Algemeen 245 keer gelezen

HAASTRECHT • Ondernemers Vereniging Haastrecht (OVH) en Kaasboerderij Van Eijk uit Vlist houden op zaterdag 15 september (10.00-16.00 uur) alweer de zesde editie van de jaarlijkse Streekmarkt in Haastrecht.

Het evenement kenmerkt zich volgens de organisatie door zijn gezelligheid en kleinschaligheid en neemt bezoekers mee in de 'geur, smaak en herkomst van lokale producten, gemaakt door ondernemers met een passie': 'Het Havenplein is bij uitstek de juiste locatie om deze ambachtelijke producten onder de aandacht te brengen'.

Vertegenwoordigd  zijn groenten- en fruitkwekerij 'Van Perkouwse grond', De Mengelmoestuin, kaasboerderij Van Eijk, de Goudse bierbrouwerij, Echte Bakker Arjan v/d Eijk, de IJsselborgh, imker Klomp en palingrokerij De Waard. Daarnaast laat Ineke Visser zien wat je van wol en wilgentenen kunt maken en bakt Stroopkado verse stroopwafels.

Een bezoekje aan de streekmarkt is zaterdag de 15e goed te combineren met de andere activiteiten in Haastrecht, zoals de rommelmarkt en de Kunstroute.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden