• De jubilarissen met wethouder Jaap Blankenberg.
• De jubilarissen met wethouder Jaap Blankenberg. Foto: Jeroen van Zomeren

Kristallen roemer voor jubilarissen Concordia

Algemeen 363 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Peter Goudriaan en Theo Borsje van muziekvereniging Concordia uit Krimpen aan den IJssel kregen dinsdag tijdens de repetitie van het orkest een kristallen roemer uitgereikt.

Beide heren zijn vijftig jaar lid van Concordia. In die halve eeuw hebben de twee zich intensief ingezet voor de vereniging. Dit is door de gemeente beloond met een kristallen roemer die door wethouder Jaap Blankenberg werd overhandigd.

Peter en Theo volgden als kind muzieklessen bij Concordia en speelden respectievelijk bugel en hoorn in het jeugdorkest. Inmiddels speelt Theo al jaren op bas, maar Peter heeft zijn hart voor altijd verpand aan de bugel. Ze maken allebei deel uit van de muziekcommissie van Concordia. Peter is daarnaast al jaren een vaste waarde in het bestuur. 

Aan stoppen denken de twee niet. "Op 3 november vieren wij ons 120-jarig bestaan met een groots concert in sporthal De Boog", zegt Peter. "Dit is echt iets om naar uit te kijken en als vereniging naar toe te leven. Er zijn nog vele mooie plannen voor de komende jaren en daar willen we bij zijn." 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
NOM-wijk Krimpen a/d IJssel: toekomstgericht wonen in groene buurt Nieuws 6 mei, 13:57
• Het team van Autobedrijf Broere in de werkplaats.
Peugeot terug in Krimpen aan den IJssel Zakelijk 6 mei, 13:42
Arie en Alie den Otter: trots op Arie's lintje.
Arie den Otter koninklijk onderscheiden voor vrijwillige inzet: 'Ik vind het leuk om mensen blij te zien' Nieuws 6 mei, 11:17

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden