Afbeelding
Foto: Stockfoto

Krimpenaar beledigt en bedreigt agent met dood

112 1.174 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Een man uit Krimpen aan den IJssel moet zich binnenkort bij de rechter verantwoorden voor het beledigen en bedreigen van een agent. 

Die was zaterdag rond 03.15 uur met collega's naar Krimpen aan den IJssel gestuurd voor een ruzie in de relationele sfeer. Daar aangekomen troffen ze de man aan. Die keerde zich tegen de agenten en belette hen de woning binnen te gaan. Hij nam naar één van de agenten een gevechtshouding aan, maar kon daarmee niet voorkomen dat hij enkele tellen later in de boeien zat. Na de aanhouding maakte de man beledigende opmerkingen naar de agenten. Ook bedreigde hij een van hen met de dood. In de politieauto probeerde de man, welke zichtbaar onder invloed was van drank en drugs, de deur en het raam te vernielen.

Drugstest
Een drugstest bevestigde het vermoeden dat de man onder invloed was van cocaïne. Aan het bureau weigerde de man bloed af te laten nemen voor onderzoek. Hij wordt verdacht van meerdere strafbare feiten: openbare dronkenschap, vernieling, mishandeling, belediging, bedreiging en het niet voldoen aan een bevel of vordering. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden