• Joost van der Voorden (links) en Sietse de Frel.
• Joost van der Voorden (links) en Sietse de Frel. Foto: Jan Timmer

Trendmeubel opent zaterdag haar deuren

Algemeen 6.174 keer gelezen

STOLWIJK • Betonlook-meubels, exclusieve designmeubels en bijzondere woonaccessoires: voor wie houdt van eigentijds en origineel gaat bij Trendmeubel in Stolwijk vanaf zaterdag 28 april een wereld open.

Sietse de Frel en Joost van der Voorden zijn de mannen achter Trendmeubel. Enkele jaren geleden besloten de zwagers hun expertise te bundelen en startten ze hun gezamenlijke bedrijf. "Tot voor kort runden we de zaak vanuit een loods in Bergambacht, die bestond uit een werkplaats en een krappe showroom", vertelt Sietse de Frel (32). "Vanwege de grote belangstelling voor onze meubels en meubelaccessoires zochten we naar meer ruimte. Die hebben we nu gevonden aan de Industrieweg 2 in Stolwijk. Het pand telt 400 m2 en volop ruimte om onze voor een groot deel zelf vervaardigde artikelen een mooi plekje te geven. Leuk is ook dat onze werkplaats in het verlengde van de showroom ligt. Zo kunnen bezoekers niet alleen de nieuwe meubels zien, maar ook ervaren hoe ze gemaakt worden."

Een belangrijk onderdeel van Trendmeubel wordt gevormd door de fraaie collectie betonlook-meubels. "Daarbij kun je denken aan eettafels, salontafels, tv-meubels, bijzettafeltjes, aanrechtbladen et cetera", vertelt Sietse de Frel. "Betonlook is momenteel helemaal in. In Bergambacht liepen de klanten de deur al plat, we verwachten dat het in onze nieuwe zaak niet anders zal zijn. Mensen vallen voor de industriële uitstraling en het feit dat de meubels zelfgemaakt zijn. Daarbij baseren we ons op de specifieke wensen van de klant. We bouwen betonlookmeubels van watervast plaatmateriaal, dat we stukadoren met beton-ciré. Daar overheen brengen we een kras- en vlekbestendige coating aan. De betonlook-meubels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en altijd zo'n dertig procent goedkoper dan bij andere aanbieders. Sterker nog, niemand in Nederland biedt deze meubels aan voor onze prijs."

Op zaterdag 28 april opent Trendmeubel in Stolwijk voor de eerste keer zijn deuren. Vanaf 09.00 uur is iedereen welkom om binnen te lopen en onder het genot van een hapje en een drankje van al het fraais te genieten. Voor de kinderen is er een springkussen. "We hebben die dag ook een interessante kortingsactie", vertelt Joost van der Voorden (24). "Wie bij ons zaterdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur aankopen doet, krijgt twintig procent korting. Ook houden we tussen 09.00 uur en 16.00 uur een 'weggeefactie' met als hoofdprijs een hotelovernachting.

Jan Timmer

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden