Benschop pakt titel in Maarssenbroek

Sport 514 keer gelezen

BENSCHOP • Benschop speelde in Maarssenbroek tegen OSM'75 met 1-1 gelijk en dat was voldoende om de kampioensvlag te hijsen.

In een wedstrijd vol nervositeit zette David Verweij de Benschoppers al na zes minuten spelen op voorsprong. Vervolgens verzuimde de Benschopse topscorer de marge uit te breiden.

Een daverend afstandsschot van de thuisclub, waarbij de bal de kruising in vloog, zorgde voor een 1-1 ruststand.

In de tweede helft kon een beter Benschop, dat tegen het einde van de wedstrijd erg nerveus werd, het verschil niet meer maken. Het maakte de feestvreugde er niet minder op.