• Nieuwe eigenaresse Connie Donker.
• Nieuwe eigenaresse Connie Donker. Foto: Adri Verhoeven

Nieuw gezicht Mevr. Lingerie

Algemeen 2.746 keer gelezen

BERGAMBACHT • De naam is hetzelfde gebleven, de voordeur ook, maar toch is er iets veranderd bij Mevr. Lingerie aan de Hoofdstraat 41 in Bergambacht.

Sinds 1 januari jl. heeft Ria Gelderblom haar speciaalzaak overgedaan aan Connie Donker. 'Rie' zal niet direct helemaal verdwijnen: één dag in de week staat zij nog in de winkel. Verder zal ze voorlopig haar opvolgster met raad en daad en op de achtergrond blijven bijstaan.

Voor Ria kwam het aanbod van Connie als een geschenk uit de hemel. De huur was al opgezegd, de leegverkoop bijna begonnen en toen kwam de Ouderkerkse Connie met het idee om Mevr. Lingerie over te nemen.

Connie is voor Ria en Bergambacht geen onbekende: al vele jaren werkt zij bij de buren, Bergambacht Optiek. Toen Ria daar op een ochtend binnenstapte om haar beslissing om te stoppen mee te delen, ging er bij Connie direct iets kriebelen.

"Ik dacht goh, dat is jammer dat zo'n mooie zaak gaat stoppen. Zelf zat ik al jaren 'tussen de brillen' en had het prima naar mijn zin, maar om iets voor mezelf te hebben bleef altijd een wens", vertelt de jonge onderneemster.

Toen zij die avond thuiskwam en het verhaal met zowel haar man als haar vader deelde, was het vooral die laatste die zei: "Goh Connie, is dat niks voor jou?"

En zo werd de overname een feit. Met nog een extra trainingscursus in het vooruitzicht, maar vooral met het no-nonsens vakmanschap van Ria is Connie de afgelopen twee maanden klaargestoomd voor haar nieuwe taak. Ook zij weet nu als geen ander dat de juiste onderkleding heel belangrijk is. "Het is mijn taak om steeds weer de juiste pasvorm bij elk lichaam te vinden."

Connie vindt het nog steeds reuze spannend, maar is ook blij dat het eindelijk zover is.

Naast lingerie voor dames, met gerenommeerde en toegankelijke merken, is Mevr. Lingerie ook het juiste adres voor nacht- en badmode, en herenondermode.

Dankzij de aantrekkelijke openingsactie 's is het de komende weken sowieso de moeite waard om bij de nieuwe, maar vertrouwde Mevr. Lingerie binnen te stappen.

Adri Verhoeven

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden