Afbeelding
Foto: Jan Timmer
Zaak & Zo

Conny Demper Makelaardij staat voor maatwerk

Zaak & Zo 682 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK • Conny Demper heeft een bedrijfseconomische achtergrond en die komt haar uitstekend van pas in haar makelaarsactiviteiten.

"Mensen die een huis willen kopen, verkopen of laten taxeren hechten aan zekerheid en degelijkheid", weet ze. "Logisch, want het gaat om een niet alledaagse beslissing. Ik neem geen genoegen met 'de grote lijnen', maar bestudeer voor mijn opdrachtgevers ook de details en kom zo tot een afgewogen advies. Die aanpak zorgt ervoor dat mijn klanten later niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Ik merk dat er groeiend behoefte is aan mijn dienstverlening. Mijn persoonlijke manier van werken - maatwerk - slaat aan."

Conny Demper makelaardij is aangesloten bij de brancheorganisatie VBO Makelaars, het Nationaal Register Taxateurs en het SCVM-register; drie waarborgen voor kwaliteit.

"Bij elke opdracht zet ik me in alsof het mijn eigen woning betreft. Aan elke opdracht gaat een persoonlijk gesprek vooraf waarin ik alle van belang zijnde zaken tot ver achter de komma bespreek. Daarna zijn er verschillende pakketten. Wil men mij inschakelen voor alleen de taxatie? Dat kan. Heeft de klant graag dat ik namens hem of haar onderhandel over aan- of verkoop of wil men dat ik alle stukken doorneem, de bouwkundige aspecten onderzoek of een woning opmeet? Ik sta klaar! Een eigentijdse aanpak op maat, de klant bepaalt!"

Meer informatie: http://www.connydempermakelaardij.nl

Dit artikel verscheen eerder in de papieren uitgave van 'Zaak & Zo'. De digitale versie is terug te vinden via: https://issuu.com/hetkontakt/docs/krimpen_zaakenzo_2017_epaper

Jan Timmer

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden