Afbeelding
Foto: Jan Timmer
Zaak & Zo

Boender: passende raamdecoratie voor draai- kiepramen

Algemeen 537 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Veel huizen zijn tegenwoordig uitgerust met (kunststof) draai- kiepramen. Hoewel praktisch in gebruik, is het vaak lastig om passende raambekleding te vinden voor deze ramen. Boender Woonbeleving heeft nu dé oplossing in huis.

Bij het monteren van deze raamdecoratie is schroeven en boren niet nodig. Dat is een voordeel, "want niemand zet graag de boormachine in een nieuw raam", zegt Jan Willem Soet, eigenaar van Boender Woonbeleving. "Tot vijf jaar geleden had onze branche er geen oplossing voor, maar nu hebben wij het perfecte magneet- of kliksysteem."

Het systeem werkt vrij eenvoudig. Soet: "Je bevestigt het raamwerk - met daarin de raamdecoratie - in één keer tussen het kozijn. Met hetzelfde gemak haal je het weer weg om de ramen te zemen. Doe je het raam open of op de kiepstand, dan beweegt de decoratie gewoon mee. Die zit dus nooit meer in de weg. Het is echt geweldig. En of je raam nu schuin op- of afloopt, de vorm van een drie- vijf- of zeshoek heeft of rond is: voor elke raamvorm hebben wij wel passende raamdecoratie."

Assortiment
In de winkel van Boender langs de Krimpense IJsseldijk nabij de Algerabrug kunnen klanten zich in alle rust oriënteren. Het assortiment is groot. Zo beschikt de woonwinkel over een groot aanbod van gordijnen (plisségordijnen, duettes, vouw- en rolgordijnen), vitrage en horren. Daarnaast is Boender ook hét adres voor vloerbedekking (laminaat, tapijt, pvc of vinyl), zonwering, shutters, horren en matrassen.

Boender staat in de regio bekend om zijn goede service. "Wij komen vooraf bij de mensen thuis om alles op te meten", verklaart Soet. "Daarna maken we een afspraak om alles vlot en vakkundig te plaatsen of op te hangen."

Het najaar is voor velen een mooi moment om de eigen woning aan te pakken. "Het is daarom een goed idee om eens bij ons langs te komen. Al is het maar om inspiratie op te doen."

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag is er koopavond van 19.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag is de winkel open van 10.00 tot 16.00 uur. Zie ook: http://www.boenderwonen.nl

Dit artikel verscheen eerder in de papieren uitgave van 'Zaak & Zo'. De digitale versie is terug te vinden via: https://issuu.com/hetkontakt/docs/krimpen_zaakenzo_2017_epaper

Jan Timmer

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden