Afbeelding

Thor-dames verdienstelijk; VC Krimpen maakt misstap

Sport 335 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Het damesteam van Eetcafé 't Centrum/Thor deed goede zaken in Beers. De Bergambachtse volleybalsters wonnen met 2-3 van VC Volt en stegen enkele plekken op de ranglijst in de tweede divisie.

Het was een zinderende avond in sporthal De Kloosterhof. Thor won weliswaar de eerste set met 16-25, maar kreeg vervolgens klop met 25-20 en 25-18. Daarna bundelde het team trainer/coach Sieme Boom haar krachten en werd met 21-25 en 19-21 de overwinning binnengesleept.

De heren van Thor zijn het zicht op de koplopers kwijt. In de promotieklasse verloren de Bergambachtenaren met 3-1 van het laaggenoteerde Kratos '08. In Delft wonnen de bezoekers weliswaar de eerste set met 22-25, maar moesten daarna het hoofd buigen met 25-20, 25-16, 25-16.  

Dosko profiteerde van deze misstap en passeerde Thor op de ranglijst door een overtuigende 4-0 zege op Kalinko. De volleyballers uit Stolwijk nemen nu de derde plaats in.

De heren van City Bril/Krimpen denken met weinig genoegen terug aan hun optreden bij Peelpush. De 4-0 nederlaag in het Limburgse Meijel kwam niet alleen onverwacht, maar zorgde ook voor een duikeling op de ranglijst. VCK neemt in de eerste divisie B de negende plek in. 

De Krimpense dames zorgden voor een positief resultaat door Move4U 2 met 1-3 te verslaan.

Pieter van der Laan

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden