FC Perkouw verslaat Schoonhoven opnieuw

Sportt 812 keer gelezen

SCHOONHOVEN • FC Perkouw is een ware 'angstgegner' voor vv Schoonhoven. Van de laatste zeven duels wonnen de voetballers uit Berkenwoude er maar liefst zes. Ook zaterdagmiddag stapte het elftal van trainer Harm Spijker met een overwinning van het veld: 1-2.

Dat was wel de meest gelukkige zege uit de serie, gaf Spijker toe. "We sloegen op de juiste momenten toe, maar het niveau haalde het niet bij de vorm van vorige week toen we koploper Dilettant versloegen."

Schoonhoven had de nederlaag aan zichzelf te wijten. De blauw-witten hadden via Arie Versluijs op voorsprong kunnen komen, maar hij schoot de bal hoog over. Daarna zorgde Stef de Goede voor 0-1.

Rogier Peltenburg bracht Schoonhoven 5 minuten later op gelijke hoogte. Toen de supporters van de thuisclub er eens goed voor gingen zitten, zette Christian Schrader met een ziedend schot FC Perkouw op 1-2.

Deze krappe voorsprong werd tot de laatste minuut met succes verdedigd. FC Perkouw passeert Schoonhoven daardoor op de ranglijst.

Pieter van der Laan

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

NOM-wijk Krimpen a/d IJssel: toekomstgericht wonen in groene buurt Nieuws 6 mei, 13:57
• Het team van Autobedrijf Broere in de werkplaats.
Peugeot terug in Krimpen aan den IJssel Zakelijk 6 mei, 13:42
Arie en Alie den Otter: trots op Arie's lintje.
Arie den Otter koninklijk onderscheiden voor vrijwillige inzet: 'Ik vind het leuk om mensen blij te zien' Nieuws 6 mei, 11:17