Afbeelding

Thor raakt koppositie kwijt aan Inter Rijswijk

Sport 399 keer gelezen

REGIO • Het herenteam van volleybalvereniging Thor verspeelde zijn koppositie in de promotieklasse C. De Bergambachtenaren verloren met 3-1 (25-22, 25-14, 18-25, 25-20) van VC Utrecht 4, waardoor Inter Rijswijk 3 de leiding kon overnemen.

In deze klasse rukte Dosko uit Stolwijk op naar de zesde plaats door een maximale zege (4-0) op Zovoc uit Zoetermeer. Het was een eenzijdig duel dat via 25-20, 25-14, 25-13 en 25-17 in het voordeel van Dosko werd beslecht. Het damesteam van Voleco deed goede zaken in Rotterdam. Erasmus Volley werd eenvoudig een kopje kleiner gemaakt. Door de 0-4 overwinning rukten de Ouderkerkse volleybalsters op naar de derde plaats.
De heren van Voleco maken moeilijke tijden door. De 3-2 nederlaag tegen concurrent Jola/Olympus betekende dat de Ouderkerkers op de laatste plaats in de derde divisie zijn beland. De ploeg kwam in het Brabantse Made na een 2-0 achterstand goed terug met twee gewonnen sets (24-26 en 18-25), maar de beslissende vijfde set ging naar Olympus met 15-13.

Het damesteam van DOS was niet opgewassen tegen Kratos '08 uit Delft en verloor in sporthal De Meent met 0-4. DOS staat nu op de tiende plaats in de derde divisie. De Schoonhovense heren verloren in de eerste klas kansloos met 0-4 van koploper VCV 3 uit Veenendaal.

City Lens Krimpen had geen moeite met hekkensluiter Skunk uit Veghel, De formatie van trainer Wim Bruin won in sporthal De Boog met 4-0 via de setstanden 25-21, 25-22, 25-22 en 25-14. Door deze maximale score van vijf punten steeg VC Krimpen naar de vijfde plaats in de eerste divisie B. De Krimpense dames wilden niet achterblijven en versloegen MVC uit Maassluis eveneens met 4-0. Zij bezetten nu de vierde plek in de eerste klas.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden