Afbeelding

Aanbieding quickscan op WaardZaam-symposium

Algemeen 425 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Duurzaam doen, dat is het motto van WaardZaam. Om het netwerk voor en door bedrijven hierin een duwtje in de rug te geven, kunnen deelnemers gebruikmaken van een quickscan van Klimaatroute voor 100 euro (i.p.v. 500 euro).

"Een quickscan brengt in beeld welke besparingsmogelijkheden een pand heeft, welke investeringen nodig zijn en wat daarvan de terugverdientijden zijn", legt Mirella Sterrenburg namens WaardZaam uit. "Op deze manier kunnen heel gericht de juiste maatregelen worden getroffen, waardoor 10% reductie in drie jaar tijd heel overzichtelijk wordt en de weg naar energie-neutraal inzichtelijk."

Het aanbod geldt voor huidige of nieuwe EnergieConvenant partners. De intekening start op het eerste WaardZaam-symposium. Al meer dan honderd ondernemers en belangstellenden hebben zich inmiddels opgegeven voor dit evenement, dat aanstaande donderdagmiddag/-avond in Schoonhoven -in scholengemeenschap Willem de Zwijger- wordt gehouden.

Speciale gast is Ruud Koornstra, een charismatische serie-ondernemer met duurzaamheid als drijfveer en inmiddels aangesteld als eerste Energiecommissaris van Nederland.

Ook voor de ThemaCafés is veel belangstelling. Behalve dat deelnemers donderdag met bijna panklare oplossingen naar huis gaan, moet het ook een mooi netwerk opleveren van collega-ondernemers die niet praten maar doen.

Belangstellenden kunnen een kijkje nemen op de website om te zien wie er komen en om zelf nog één van de laatste kaarten te bemachtigen: http://www.waardzaam.nl

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden