Afbeelding
Foto: wijntjesfotografie.nl

Dilettant is niet te stuiten in 3C

Sport 526 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK • Wie stopt Dilettant in 3C? De formatie van trainer Richard Mank is niet te stuiten en boekte tegen Zwarte Pijl de vijfde achtereenvolgende overwinning. Het werd 4-1 voor de ontketende rood-witten. Daarmee is de derdeklasser uit Krimpen aan de Lek koploper.

Richard Mank was zeer tevreden: "We speelden een hele sterke eerste helft, waarbij geen kans werd weggegeven. In de tweede helft probeerde Zwart Pijl ons onder druk te zetten, maar hier hadden we een antwoord op. Zwart Pijl kreeg enkele mogelijkheden, maar daar stonden voor ons legio kansen tegenover."

Mank blijft met beide benen op de grond. "Het was een goede wedstrijd, waardoor we nog 18 punten verwijderd zijn van handhaving in de derde klasse."

Amarildo Lawansuka opende de score, waarna Jesper van den Adel voor rust de 2-0 op het scorebord zette. Na de pauze zorgde Remco Mulders voor 3-0 en aanvoerder Mark Offerman voor 4-0. Daarna redden de bezoekers de eer: 4-1

De overige derdeklassers in de Krimpenerwaard verging het minder. Alleen FC Perkouw pakte een punt door in Rotterdam met 3-3 gelijk te spelen tegen Leonidas. Lekkerkerk, Schoonhoven en Spirit gingen kopje onder.

Voor alle uitslagen, wedstrijdverslagen en standen: http://www.regio-voetbal.nl

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden