(stockfoto)
(stockfoto)

Nieuw: 'Meesterbakker Haven 44' in Schoonhoven

Algemeen 2.448 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Op woensdag 1 november opent een nieuwe ambachtelijke bakker zijn deuren in het centrum van Schoonhoven.

Op de voormalige locatie van Bakkerij Brokking/Bakker Gertjan zal deze nieuwe winkel onder de naam 'Meesterbakker Haven 44' dagelijks verse ambachtelijke producten verkopen. Het brood en banket is afkomstig van de Meesterbakkers.

"Deze organisatie bestaat uit vier ambachtelijke bakkerijen, die het ambacht in ere houden en als geen ander weten hoe je de lekkerste brood- en banketproducten bakt", meldt bedrijfsleider Gerard Molenaar. "Als Meesterbakker moet je aan strenge profieleisen voldoen. Een Meesterbakker maakt alleen gebruik van de beste grondstoffen en creëert talloze broodsoorten, tussendoortjes, pittige snacks, gebak en taarten volgens originele recepten. Binnenkort is dit uitgebreide assortiment verkrijgbaar aan de Haven 44."

Maar eerst moet er 'broodnodig' worden verbouwd. Van 1 t/m 21 november wordt Haven 44 omgetoverd in een moderne en sfeervolle bakkerswinkel met lunchroom. Bovendien zal via de website http://www.meesterbakker.nl op korte termijn ook de mogelijkheid worden geboden om in Schoonhoven online brood, lunch en/of taart te bestellen.

Om iedereen vast kennis te laten maken met de producten van de Meesterbakker wordt er tijdelijk een winkel ingericht aan de Haven 33 (voorheen drogisterij Elsenaar). Molenaar: "Hier zal van 1 t/m 21 november een beperkt assortiment brood en banket verkocht worden."

In Het Kontakt komen de dagelijkse acties en aanbiedingen te staan. "Als team van 'Meesterbakker Haven 44', naast mij bestaande uit Gerdien, Astrid, Karynne, Esmée en Sarah, heten wij klanten graag van harte welkom aan de Haven 33 en vanaf woensdag 22 november aan Haven 44", aldus een enthousiaste Gerard Molenaar.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 14 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 16 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 17 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden