Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard

Jongens gepakt voor bespugen en mishandelen vrouwen

  •   keer gelezen   112

KRIMPEN A/D IJSSEL • De politie heeft donderdagochtend een Rotterdammer van 14 en een 16-jarige Krimpenaar aangehouden. De tieners zouden twee vrouwen hebben bespuugd, uitgescholden en mishandeld.


De vrouwen van 20 en 21 jaar zaten woensdagmiddag in de bus vanuit Lansingh-Zuid richting Krimpen aan den IJssel toen zij in de bus van achter werden bespuugd door twee jongens. Bij de halte Raadhuisplein stapten zowel de vrouwen als de jongens uit. De jongens begonnen de vrouwen uit te schelden en te slaan. Eén van de vrouwen is zelfs even buiten bewustzijn geweest.

De jongens gingen daarna winkelcentrum Crimpenhof in. De vrouwen alarmeerden de politie die direct een onderzoek is gestart. Daarbij zijn de beveiligingsbeelden van het winkelcentrum veilig gesteld. Ook de beelden van de bus zijn opgevraagd voor nader onderzoek.

Ondertussen werd het verhaal en de beveiligingsbeelden vanuit andere bronnen al op social media gedeeld. Hierdoor kreeg de politie verschillende tips, waardoor donderdagochtend de twee jongens konden worden aanhouden. 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten