Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: #DH247

Man aangehouden voor inbraak in woning aan Broekselaantje in Bergambacht

  •   keer gelezen   112

BERGAMBACHT • De politie heeft vrijdag rond 03.30 uur in de ochtend een 27-jarige man aangehouden in een woning aan de Getijmolenerf in Gouda. Hij wordt verdacht van het plegen van een inbraak eerder die nacht aan het Broekselaantje in Bergambacht.


Twee inbrekers die in de woning waren werden tijdens de inbraak gestoord door de bewoners die in huis lagen te slapen. Nadat zij werden ontdekt werd geweld tegen de bewoonster gebruikt, waarna de inbrekers de woning verlieten.

Politiehelikopter
Na de inbraak gingen de twee mannen er op een scooter vandoor. Door agenten van verschillende politie-eenheden is vervolgens gezocht naar het tweetal. Met inzet van de politiehelikopter kwam de politie de daders op het spoor en konden zij gevolgd worden.

Eén van de verdachten kon, na inzet van een politiehond, worden aangehouden in de woning. De verdachte is op dit moment ingesloten op het politiebureau waar verder onderzoek plaatsvindt. De tweede verdachte is nog voortvluchtig. Hoewel het slachtoffer erg geschrokken is maakt zij het naar omstandigheden goed.

De politie is op zoek naar getuigen die wat hebben gezien of gehoord. Wie meer informatie heeft, kan bellen naar: 0900-8844 of anoniem naar: 0800-7000.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten