Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto:

Man (61) uit Gouderak opgepakt voor doorrijden na ongeluk

  •   991 keer gelezen   112

GOUDERAK • Een 61-jarige man uit Gouderak is vrijdagavond aangehouden in zijn woning voor het doorrijden met zijn auto na een ongeval.

Op de IJsseldijk-Noord in Ouderkerk aan den IJssel reed omstreeks 22.40 uur de bestuurder van een bestelbus tegen een ander voertuig aan. De bestuurder van het busje stopte niet en ging er vandoor. Eenmaal aangekomen bij zijn woning in Gouderak werd hij aangesproken door de bestuurder van het aangereden voertuig. 

Toen er agenten arriveerden, zat de bestuurder in zijn woning. Ze spraken de man aan en merkten dat hij vermoedelijk flink onder invloed van alcohol was. De Gouderakker weigerde echter alle medewerking en ging tegen zijn aanhouding in verzet. Nadat hij onder controle was gebracht, werd hij overgebracht naar het bureau. 

Aan het bureau weigerde hij zijn medewerking aan een ademanalyse. Omdat dit een verkeersmisdrijf is, kan hij zwaar gestraft worden. Daarnaast is zijn rijbewijs vanwege deze weigering direct ingenomen. De verdachte zit nog altijd vast. Het Openbaar Ministerie zal een beslissing nemen over deze zaak.

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }