Afbeelding
Foto: stockfoto

Polsbroeker aangehouden na zware mishandeling bij woninginbraak

112 880 keer gelezen

POLSBROEK/SCHOONHOVEN • Een 18-jarige inwoner van Polsbroek is dinsdag aangehouden op verdenking van zware mishandeling bij een woninginbraak.

Bij de woninginbraak -op 29 december vorig jaar aan de Ereprijs in Schoonhoven- werden de twee daders op heterdaad betrapt door een 25-jarige man uit Schoonhoven. Hij zag de inbrekers in de tuin van het huis van zijn vader. 

Zwaargewond
Nadat de man de beide woninginbrekers aansprak ontstond er een worsteling. Daarbij raakte de Schoonhovenaar zwaargewond. Beide inbrekers gingen ervandoor en lieten hem achter. 

Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij twee gekneusde ribben had en dat zijn milt was afgescheurd. Zijn situatie was dusdanig ernstig, dat hij niet veel later in het ziekenhuis had moeten komen. Het had fataal kunnen aflopen. De man heeft bijna twee weken in het ziekenhuis gelegen en hij is nog steeds niet helemaal hersteld.

Eén van de verdachten van de zware mishandeling is nu aangehouden en zal worden verhoord. Het onderzoek naar de tweede verdachte is nog in volle gang.


 

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden